Voor elke gelegenheid een ander paar zirkonia oorbellen

Voor elke gelegenheid een ander paar zirkonia oorbellen

Voor elke gelegenheid een ander paar zirkonia oorbellen

 

Oorbellen met de hoogste kwaliteit zirkonia steentjes in alle kleuren van de regenboog . Oorringen, steek oorbellen, oorknopjes en oormanchetten. We hebben ze allemaal bij somethingpretty. Het concept is gericht op het Mix & Match. Creëer je eigen stijl !


Hoe werkt mix & Match ?

 

De meeste oorsieraden zijn per stuk te kopen,  zodat je de leukste creaties kan samen stellen. Bekijk onze collectie Mix & Match setjes waar we als inspiratie een paar setjes voor je hebben samen gesteld. Door de vele kleuren zirkonia steentjes die onze sieraden bevatten kan je alles leuk met elkaar combineren. Heb je onze sellectie oormanchetten al bekeken? Super leuk om je setje compleet te maken.  Maar ook als je geen gaatjes heb is dit geen probleem bij somethingpretty. Bekijk onze collectie oor manchet oorbellen, daar heb  je geen piercing voor nodig maar maak de leukste combinaties mee .

 

Wat kan ik Mix & Matchen ?

 

Door de hoge kwaliteit zirkonia steentjes die wij in alle kleuren van de regenboog hebben is bijna alles te combineren met elkaar. Bekijk onze bijpassende kettingen, armbandjes en ringen in ons menu 

 

Wat voor materialen zijn de oorbellen gemaakt ?

 

Onze oor sieraden zijn van verschillende materialen gemaakt. Wij hechten grote waarde aan hoge kwaliteit materiaal en steentjes. Zo zijn al onze oorbellen lood- en nikkelvrij. Daarnaast hebben wij een grote collectie 925 zilveren of 14 k gold ( brass) oorbellen. Bekijk bij onze collectie zirkonia oorbellen de beschrijving van jouw favoriete oorbellen. 

 

Alles met liefde ingepakt en verzonden     

 

Wij pakken alles met zorg en liefde in ♥  Checken zorgvuldig de oor sieraden voordat we ze in een leuk doosje doen. Alle bestellingen die voor 17 uur besteld worden gaan de zelfde dag op de post. Zodat je nooit lang op je  somethingpretty hoeft te verwachten.