Kettingen mix & Match

Kettingen mix & Match

Kettingen

Kettingen van somethingpretty.nl zijn een must have in je collectie. Waarom? Niet alleen zijn al onze kettingen in de webshop van de beste kwaliteit maar ook behoren ze tot de laatste trends.

Fashionista's opgelet! Met onze kettingen zit jij helemaal goed. Kies jij voor een Cubaanse schakel ketting, of liever een choker ketting, kettingen met een muntje of kettingen met bedeltjes dan zit jij bij somethingpretty.nl helemaal goed. De kettingen zijn super leuk om te combineren met elkaar in onze mix & match collectie. Dus mix & match bijvoorbeeld een Cubaanse schakel ketting met een handgemaakte kralen ketting met love locket of een munt ketting met een evil eye ketting. Geen combinatie is te gek, zo kan je als echte fashionista helemaal je eigen stijl samenstellen. Maak je look af ook met onze oorbellen in de mix & match collectie. Eindeloze variaties zijn mogelijk bij somethingpretty.nl.

Wij als team zijn dagelijks opzoek naar de leukste trends in kettingen en sieraden. Wij stellen hogen eisen aan onze kettingen en sieraden. Zo moeten ze van de beste kwaliteit zijn, de beste zirkonia steentjes , de beste love lockets, de beste kraaltjes ,de beste kwaliteit kettingen . Maar ook zeker voor de beste prijs. 

Al onze sieraden zijn loodvrij en nikkelvrij. Daarnaast hebben wij ook kettingen en sieraden in Sterling Silver. Zelfs 14 k Gold platting oorbellen en kettingen in ons assortiment zitten. Deze worden ook wel "Brass" genoemd. Bekijk onze beschrijving bij jou favoriete sieraad! Wij van somethingpretty.nl wensen je veel shop plezier toe.

Mix & Match                              

Omdat we allemaal verschillend zijn hebben wij onze mix & Match collectie bedacht voor je. Zo kan je al onze kettingen en oorbellen ,die je per stuk kan kopen, samen met elkaar mixen. Voor elke gelegenheid een andere stijl en look. Probeer onze kralen kettingen met love locket eens te combineren met de cubaanse schakel will locket of de Cubaanse schakel ketting love met ketting zirkonia ringen. Ga je naar het strand dan hebben wij voor je zonnebril ook verschillende kettingen met kristal of zirkonia steentjes bril

Wij kennen geen kleine bestellingen bij somethingpretty.nl. Daarom pakken wij al onze kettingen ,oorbellen, ringen, armbandjes kortom al onze sieraden met liefde in ♥  

Werkelijk alles is te Mix & Matchen bij somethingpretty.nl. Daarom zijn wij bij somethingpretty reuze benieuwd welke creaties jullie maken. 

We zijn super benieuwd naar jullie creaties!

  1. Creëer jouw unieke combinatie met onze kettingen en of oorbellen.
  2. Maak een foto mét jouw gekochte oorbellen van somethingpretty.nl
  3. Post op je Insta!
  4. Tag ons! Some_thing.pretty 

What’s in it for you?

Elke maand kiezen we uit de leukste posts + tags een winnaar. Dit laten we weten via de Insta van some_thing.pretty.  Heb je gewonnen? Krijg je een shoptegoed van maar liefst 20 euro!!!!!

En Eeuwige roem natuurlijk!